čtvrtek 21. února 2013

Nové látky, nové cíle ...

Tak, slibované látky jsou tu :) Nejdřív jsem chtěla jednu nádhernou s modrýma růžema, ale nakonec... no zhodnoťte sami :3

Omlouvám se za kvalitu, ale můj mobil líp nefotí :/

A dnešní dárek od maminky :3 nádherná psací sada... DĚKUJU :)

Nejprve jsem chtěla jen kytičky, ale když jsem viděla ten proužek, tak jsem neodolala. Už se těším na prázdniny, protože na tu sukni se už nemůžu dočkat.
V nadpisu se píše "nové cíle". Nemám v úvahu nechat ležet kaligrafickou sadu ladem, a tak se naučím psát. Pokud vám tedy přijde dopis psaný perem, bude nejspíš ode mě. Začínám psát dopisy. :)

4 komentáře:

  1. Ty látky se k sobě skvěle hodí, jsem zvědavá jak dopadne hotový výrobek! Vidím spoustu možností pěkných kombinací (^_^)
    A psací sada je jedním slovem skvostná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu a pošlu jí i dál, kombinaci mám na mysli zatím jenom jednu. Se šitím začínám, a tak se zatím do ničeho velkého nevrhám (zatím :3 )

      Vymazat
  2. Psací sada je skvělá - mám ji od Vánoc, taktéž od maminky. Ale psát pěkně jsem se zatím nenaučila X_X. Hlavně mé dopisy mají na počítači délku minimálně 4A4 :D, nechci si ani představovat, jak dlouho by to trvalo inkoustem.
    Na Tvé sukně se strašně těším! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že jí máš taky a právě se mi strašně líbila :)... Na počítači už rači dopisy nepíšu, neumím totiž psát všemi deseti a tak je to trochu těžší :D
      Děkuju a doufám, že nezklamu :)

      Vymazat