sobota 5. dubna 2014

Nový, nová, nové ...

Od začátku roku mi v šatníku přibylo pár věcí, a jelikož nemám moc o čem psát, rozhodla jsem se pochlubit. Ono to vlastně chlubení není, jen reviduju, co, kdy a jak zúžilo místo v mé skříni... A to se nepočítá. :3

Tak třeba ona dlouho očekávaná knoflíková sukně, kterou jsem si nakonec (pravda, neúmyslně) ušila s rezervou, kdybych náhodou přibrala. Doufám, že nebude potřeba...
Stále pro ni ale sháním knoflíky, které by se hodily na přední část a nemůžu žádné najít. Tedy můžu, ale nejsou to ty pravé.
Dole je ještě tmavě hnědý kanýr.

 Dalším přírůstkem, který ovšem (na rozdíl od knoflíčkové sukně) žádnou rezervu nemá jsou šaty Nightmare Rising od značky Rouge Aerie. Dostala jsem je k narozeninám a mám z nich obrovskou radost.
Mimochodem, jsou to moje první a zatím jediné lolita šaty.


A dnes jsem dodělala veverkovou sukni. Původně měla zůstat bílá, a zastávat jen funkci spodní sukně, ale přišel nápad, a tak ji teď zdobí zlatá veverka.
Než jsem však sehnala zlatou barvu, využila jsem sukýnku ještě na bruslící sraz v Ostravě, který byl opravdu skvělý ( a cesta zajímavá díky zápasu Baník - Sparta).
Časem bych si chtěla ušít ještě černou sukni se zlatou siluetou andulky (nebo dvou), a protože mám barvy opravdu hodně, napadlo mě, že bych ušila jednu i 'pro někoho' ... Třeba s jelenem, jednorožcem, kočkou, ... Kdo by si co vymyslel, klidně i veverku v jiné barvě ... Ale je to jen nápad.

Mějte se famfárově :)

6 komentářů:

  1. A teď ihned si zamlouvám černé bloomersky se zlatým jednorožcem! :3 jakože opravdu... jestli ti to nevadí, tak bych je moc ráda, protože ta sukně je vskutnu epická a tu veverku jsi nakreslila skvostně :) Je to celkově úžasné... strašně se mi to líbí :)
    Mimochodem, gratuluji k novým šatičkám, jsou moc krásné, takové námořnické, líbí se mi tenhle styl, protože je málo nošený, ale pokud vím, ještě jsi je na sobě neměla, nebo v nich fotku nemáš :3 což je tedy škoda, chcem ťa vidieť :) I když modrá je moje nejméně oblíbená barva, musím uznat, že když jsem je uviděla, tak... čučím... musíš se v nich vyfotit! <3 ploooosím! :) jsou bezvadné....
    Knoflíky na sukni také doufám časem budou, protože když je knoflíková, měly by tam být a také si tam představuji nějaké velké, možná dřevěné, k té barvě by to ladilo. Ty mnepřibereš, Miunko :3 Ty nikdy.... hrozně povedené. Myslím, že šiješ čím dál lépe, drahá, čím dál lépe.. :3
    Přeji ti hodně štěstí v další tvorbě....
    a ty bloomers myslím vážně :3

    OdpovědětVymazat
  2. Awwwwwww jak já ti závidím ty sailor lolita šaty :3 jsou tak dokonalé. Budeš v nich úplně nejvíc nejkrásnější ♥. Veverku jsem už chválila online. Já prostě veverky miluji. Zvlášť ty oranžové - tedy máš k ní blíž než k černé :D. Moc pěkná sukýnka. Ačkoliv nejspíš nevyužiji Tvou nabídku na sukni s veverkou. Někdy bych třeba využila spíše nabídku na ušití sukně. Ráda bych měla jiný střih než ten, který mám už ve svých handmade modelech zaběhlý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) ... já jsem se do nich zamilovala :3 ... Rezaté veverky jsou nejlepší, jen mě mrzí, že už je tolik nevidím... Já jen, že máš ráda veverky :)
      Budu na tebe myslet :)

      Vymazat
  3. Krásné přírustky. ^^
    Já osobně mám v plánu černo-zlatou sukni na kterou už mám skoro všechen materiál, takže kdyby zlaté části byly v odstínu barvy, kterou máš (takhle z monitoru si to netroufám posoudit), klidně bych se s tebou domluvila na potisku. ^^
    Btw. od kamarádky jsem před časem dostala haldu knoflíků, které určitě nevyužiju všechny, takže by jsis mohla vybrat, jestli by ti náhodou některé z nich nevyhovovaly. ^^ Kolik kusů stejných by jsi potřebovala? Klasicky čtyři? Ono jich totiž od každé verze více ani není. XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černo-zlatá je dobrá volba :3 ... klidně ti potisk udělám, a sukýnku hodlám co nejdříve provětrat, tak se třeba uvidíme :)
      Děkuju za nabídku, chtěla bych jich šest, ale miluju knoflíky a pokud by ti nějaké (co bys už nechtěla) přebýval, určitě je využiju :)
      Děkuju :3

      Vymazat